vrijdag 11 augustus 2017

Ryan Mmaee naar Roda JC?

De broers Samy (20) en Ryan (19) Mmaee werd volgens veel waarnemers een veelbelovende voetbaltoekomst voorspeld. De oudste, verdediger, hoopte op een plek in het nationale team onder leiding van Enzo Scifo. Ryan was verantwoordelijk voor het vinden van het net bij de jongeren onder 19 jaar onder Gert Verheyen.
Broers Mmaee kandidaat nationale team


Hoewel het probleem gezien hun jonge leeftijd nog niet speelde, zouden de broers in de toekomst een keuze moeten maken. Met een Kameroense vader en een Marokkaanse moeder zouden ze als potentieel international moeten kiezen tussen deze twee landen.


Geen succes voor Ryan Mmaee


Toch slaagde Ryan Mmaee er maar niet in om zijn voetbalcarrière tot een succes te maken bij Standard Luik. De club rekent voor het seizoen 2017/2018 nog altijd op hem, maar bestudeert ook andere pistes.


Ryan Mmaee afwezig bij training Standard Luik


Ryan Mmaee was afwezig tijdens de training van Ricardo Sa Pinto op 9 augustus 2017. De officiële reden? Hij was ziek.


Kan Roda de carrière van Ryan Mmaee vlot trekken?


De veelbelovende jonge spits van Standard Luik lijkt niet in de plannen van de Portugese trainer te passen. Hij verwacht een oplossing in de vorm van verhuur, wellicht aan Roda JC. Een idee dat de vader van de jonge speler overigens niet bevalt. Maar ook andere pistes worden onderzocht door Standard Luik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten